Nytt år innebär nya möjligheter!

Ett nytt år innebär nya möjligheter. Vi på imCode ser fram emot dessa möjligheter genom nya möten, nya utmaningar och fortsatta samarbeten. Våra ledord - digital delaktighet, tillgänglighet och transparens - kommer fortsatt leda oss även genom det nya verksamhetsåret.
Det har hänt mycket positivt under 2020. Och ännu mer ska det bli 2021.

Bibliotekssystemet Koha och ny plattform

Intresset är fortsatt högt för vårt öppna bibliotekssystemstjänst Koha. Vi lägger nu extra mycket resurser på att fortsätta göra tjänsten så absolut bra som möjligt. Med vår förstärkta personalstyrka kommer vi kunna ge ännu bättre lösningar och support.

Nu skapar vi också en helt ny plattform till biblioteksvärlden som omfattar Koha, discoverysystemet VuFind och webbsystemet imCMS. Den första leveransen sker i januari i år.

Medborgardialog

Under namnet Dialogportalen erbjuder vi också flertalet lösningar inom medborgardialog. Dialogportalen är uppbyggd i moduler som kan modifieras efter just våra uppradgagsivares specifika behov. Några av dessa är:

  • E-förslag
  • Insamling av synpunkter och/eller förslag
  • Diskussioner
  • Chatt
  • Medborgarbudget
  • Visuell Budget
  • Enkäter
  • m. fl

Beslutsmöten på distans

Behöver ni ett digitalt system för beslutsmöten på distans så har vi vårt VOLIS system. Volis är en hjälp för att genomföra strukturerade möten i sammanträdesrummet och på distans. Med all forma av dokumenthantering, öppna och slutna omröstningar, protokoll etc. Volis uppfyller lagens krav på att distansdeltagare ska ha samma information tillgänglig som de som finns i möteslokalen. Dessutom skapar Volis en möjlighet till total transparens mot omvärlden.

Skräddarsydda, webbaserade system

Vi vill också gärna berätta om vår kunskap inom innovation och utveckling. Vi skapar gärna skräddarsydda funktioner som gör att just din verksamhet blir effektivare och bättre. Oavsett om det handlar om visualisering av ekonomi som i Hultsfred, en avancerad ärende- och kalenderhantering, som i Almedalskalendariet, eller hantering av Rennäringsstatistik som för Sametinget. Du har ett behov, vi ritar och bygger.

Vi på imCode AB önskar er alla en god fortsättning!